(NfORMUWANNQ OSOBISTOST)QÆ [KOLQRA W MOLOD[OMU TA SEREDNXOMU [KÆLXNOMU WÆCÆ (B:s)E (NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK DLQ PRACÆWNIKÆW TA BATXKÆW (B/s)E - (NkI)QÇWSXKIJ MÆVREGÆONALXNIJ ÆNSTITUT UDOSKONALENNQ W^ITELÆW ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nkm)Qæuw(B,s)E, 2001)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZGLQDA@TXSQ PSIHOLOGO(B-(NPEDAGOGÆ^NÆ MEHANÆZMI FORMUWANNQ OSOBITSOSTÆ [KOLQRA TA MOVLIWOSTÆ WIHOWATELXSXKOGO SUPROWODVENNQ GARMONÆJNOGO ROZWITKU DITINIs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆ^NA PSIHOLOGÆQs)E; (N[KOLQRs; (NOSOBIST)QÆSTXs)E; (N^OLOW)QÆKIs)E; (NV)QÆNKIs)E