(NpRAKTI^NA GRAMATIKA ANGL)QÆJSXKOÇ MOWI Z WPRAWAMI (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ STUDENTÆW wnz(B.s)E (Nt(B. 1,s (NrE^ENNQ(B, )QÆ(NMENNIK(B, (NPRIKMETNIK(B, (NPRISLÆWNIK(B, (NZAJMENNIK(B, (NKATEGORÆQ KÆLXKOSTÆ(B, (NPRIJMENNIK(B, (NSISTEMA ^ASU TA SPOSOBU DÆÃSLOWA (B/s)E - (N~ERNOWATIJ(B, (Nl(B. (Nm(B.,s; (NkARABAN(B, (Nw(B. )Qæ.,s)E ((Nw)QÆNNICQ (B:s)E (NnOWA kNIGA(B,s, 2006)
(NpER[IJ TOM POS)QÆBNIKA OHOPL@Ã ROZDÆLI ANGLÆJSXKOÇ GRAMATIKI (B((NRE^ENNQ(B, Æ(NMENNIK(B, (NPRIKMETNIK(B, (NPRISLÆWNIK(B, (NZAJMENNIK(B, (NPRIJMENNIK(B).s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E -- (NgRAMATIKAs -- (NwPRAWIs; (NANGL)QÆJSXKA MOWAs)E; (NGRAMATIKAs