(NpRAKTI^NA GRAMATIKA ANGL)QÆJSXKOÇ MOWI Z WPRAWAMI(B. (NbAZOWIJ KURS (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E ((Nw)QÆNNICQ (B:s)E (NnOWA kNIGA(B,s, 2007)
(NpOS)QÆBNIK OHOPL@Ã WS@ GRAMATI^NU SISTEMU ANGLÆJSXKOÇ MOWI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E -- (NgRAMATIKAs; (NRE^ENNQs; (ND)QÆÃSLOWOs)E; (NPRIKMETNIKs; (NZAJMENNIKs; )QÆ(NMENNIKs)E; (NPRISL)QÆWNIKs)E