(NsW)QÆTOWA LÆTERATURA ZA PROGRAMO@ OSNOWNOÇ Æ STAR[OÇ [KOLI (B+ (NPROFÆLXNIJ RÆWENX (B:s)E (NPRAKTI^NIJ DOW)QÆDNIK (B/s)E - (N{EW^ENKO(B, (Nn(B. (Nw(B.,s; (NkOSOGOWA(B, (No(B. (No(B.s ((NhARK)QÆW (B:s)E (NwESNAs (NhARK)QÆW (B:s)E (NsP)QÆWAK w(B. (Nl(B.,s)E, 2012)
(Nw POS)QÆBNIKU PODANÆ OSNOWNÆ PREDSTAWNIKI KOVNOGO PERÆODU LÆTERATURI(B, (NA TAKOV CÆKAWA ÆNFORMACÆQ(B, (N]O STOSUÃTXSQ VITTQ Æ TWOR^OSTÆ PISXMENNIKA(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nl)QÆTERATUROZNAWSTWOs)E -- (NsW)QÆTOWA LÆTERATURAs)E