(NpEDAGOGI^ESKAQ DIAGNOSTIKA (B:s (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (NiNGENKAMP(B, (Nk(B.,s ((NmOSKWA (B:s (NpEDAGOGIKA(B,s, 1991)
(NrASSMATRIWA@TSQ SAMYE RAZLI^NYE ASPEKTY PROBLEMY MOTIWACII W OBU^ENII(B, (NGOTOWNOSTX K \KZAMENAM I PR(B.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆ^NA DÆAGNOSTIKAs)E; (ND(Bi(NAGNOSTIKAs; (NPREDMETs; (NROZWITOKs; (NMETODIKAs; (NUSP(Bi(N[N(Bi(NSTXs; (NMOTIWAC(Bi(NQs; (NPEREW(Bi(NRKAs; (NZNANXs; (NTESTUWANNQs; (NGOTOWN(Bi(NSTXs; (N[KOLAs