(NdERVAWNE REGUL@WANNQ RINKU MEDI^NIH POSLUG W uKRA)QÇNÆ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NnAD@K(B, (Nz)QÆNOWÆJ oLEKSANDROWI^(B,s)E; (NkLASI^NIJ PRIWATNIJ UN)QÆWERSITET(B((NzAPORÆVVQ(B)s)E ((NzAPOR)QÆVVQ (B:s)E (Nkpu(B,s, 2008)
(NmONOGRAF)QÆQ PRISWQ^ENA ROZROBCÆ NOWIH ORGANÆZACÆJNO(B-(NEKONOMÆ^NIH Æ PRAWOWIH MEHANÆZMÆW DERVAWNOGO REGUL@WANNQ RINKU MEDI^NIH POSLUG W uKRAÇNÆ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. : (NS(B. 218-411s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NeKONOM)QÆKAs)E -- (NoHORONA ZDOROW(B'(NQs