(NuROKI ROZWITKU ZW(B'(NQZNOGO MOWLENNQ W PO^ATKOWIH KLASAH (B:s (NPOS)QÆBNIK DLQ W^ITELQ (B/s)E - (NkAN)QÆ]ENKO(B, (NaNTONÆNA pANTELEJMONÆWNA(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NrUTA(B,s, 2000)
33 (NKONSPEKTI UROK)QÆW ZW(B'(NQZNOGO MOWLENNQ U^NÆW (B2,3,4-(NH KLASÆW TA WPRAWI(B, (N]O STIMUL@@TX ROZWITOK ROZUMOWIH ZDÆBNOSTEJ MOLOD[IH [KOLQRÆW(B, (NUKLADENO ZA PROGRAMO@ Z URAHUWANNQM OSNOWNOGO ZMÆSTU DÆ@^IH PÆDRU^NIKÆW (B"(NrÆDNA MOWA(B" (NDLQ PO^ATKOWIH KLASÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NUKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NMETODIKAs; (NPO^ATKOWA [KOLAs; (NROZWITOKs; (NMOWLENNQs; (NUROKs; (NNA^ALXNAQs; (N[KOLAs; (NRAZWITIEs; (NRE^Is