(NmENEDVMENT ORGAN)QÆZACÆJ(B. (NmEDI^NIJ TA FARMACEWTI^NIJ MENEDVMENT (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NbA)QÃWA(B, (No(B. (Nw(B.,s)E; (Nm)QÆVREGÆONALXNA AKADEMÆQ UPRAWLÆNNQ PERSONALOMs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpERSONAL(B,s, 2009)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU WISWÆTLENO ZAGALXNÆ ZASADI MENEDVMENTU W GALUZÆ OHORONI ZDOROW(B'(NQ WÆDPOWÆDNO DO PROGRAMI NAW^ALXNOÇ DISCIPLÆNI (B"(NwSTUP DO SPECÆALXNOSTÆ(B", (NQKA WHODITX DO WARÆATIWNOGO BLOKU NAW^ALXNIH PLANÆW PÆDGOTOWKI FAHÆWCÆW ZA PROFESÆJNIM SPRQMUWANNQM (B"(NmENEDVMENT ORGANÆZACÆJ(B". (Nu POSÆBNIKU ROZGLQNUTO ZAGALXNÆ PRINCIPI UPRAWLÆNNQ TA ORGANÆZACÆÇ OHORONI ZDOROW(B'(NQ W uKRAÇNÆ TA ÆN[IH KRAÇNAH SWÆTU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmENEDVMENTs; (NROZWITKOK MENEDVMENTUs; (NORGAN)QÆZACÆÇs)E; (NUPRAWL)QÆNNQs)E