(NlEJTMOTIWI wALXFDORSXKO)QÇ PEDAGOGÆKI(B. (NwÆD TRXOH DO DEW(B'(NQTI ROKÆW (B/s)E - (NpATCLAFF(B, (NrAJNER(B,s; (NkALXDER(B, (NtELXZEs ((NkI)QÇW (B:s)E (Nna)Qæræ(B,s)E, 2008)
(Nu KNIZ)QÆ OKRESLENO OSNOWNÆ MOTIWI WIHOWANNQ Æ WIKLADANNQ U WALXFDORSXKOMU DITSADKU TA PER[IH KLASAH WALXFDORSXKOÇ [KOLIs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwALXFDORSXKA PEDAGOG)QÆKAs)E; (NoRGAN)QÆZACÆQ OSWÆTIs)E; (NWALXFDORSXKA [KOLAs; (NPEDAGOG)QÆKAs)E; (NWIHOWANNQs; (NNAW^ANNQs; (NSAMOWIHOWANNQs