(Nf)QÆZIKA POWÆTRQNOÇ KULXKI (B7, 9 (NKLASI(B. :s)E (NNAUKOWE WIDANNQ (B/s - (Nb)QÆLOUS(B, (Ns(B.,s)E; (NhOLXW)QÆNSXKA(B, (Nl(B.,s)E; (NmOS)QÆÃNKO(B, (Nm(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (N{K)QÆLXNIJ SWÆT(B,s)E, 2005)
(Nu KNIVC)QÆ OPISANO(B, (NQK PÆDGOTUWATI Æ PROWESTI RÆZNOMANÆTNÆ DOSLÆDI Z POWÆTRQNO@ KULXKO@(B. (NcÆ DOSLÆDI NESKLADNÆ TA BEZPE^NÆ(B, (NA OBLADNANNQ DLQ ÇH PROWEDENNQ ZNAJDETXSQ U BUDX(B-(NQKÆJ OSELÆ(B. (NdLQ KOVNOGO DOSLÆDU ZAPRPONOWANO PO KÆLXKA ZAWDANX Æ ZAPITANX(B, (N]O STOSU@TXSQ MAJVE WSÆH ROZDÆLÆW [KÆLXNOGO KURSU FÆZIKI(B. (NdLQ W^ITELÆW FÆZIKI(B, (NSTUDENTÆW PEDAGOGÆ^NIH SPECÆALXNOSTEJ WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NU^NÆW(B, (NA TAKOV ÇH BATXKÆW(B, (NQKÆ HO^UTX ROZWIWATI DOSLÆDNICXKÆ ZDÆBNOSTÆ SWOÇH DÆTEJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E; (NMASA POW)QÆTRQs)E; (NZAKON nX@TONAs; (NWLASTIWOST)QÆ GUMIs)E; (NHWIL)QÆ TA ZWUKIs)E