(NdAWNXOUKRA)QÇNSXKÆ STUDENTI Æ PROFESORI (B:s)E (NO^ERK (B/s - (NmIKITASX(B, (NwASILX(B,s; (NmAZNIJ(B, (Nw(B. )Qæ.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NaBRIS(B,s, 1994)
(NkNIGA PRISWQ^ENA NAJDAWN)QÆ[IM UKRAÇNSXKIM STUDENTAM TA PROFESORAMs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ PEDAGOGÆKIs)E; (NMATER)QÆALXNE STANOWI]Es)E; (NW)QÆJNIs)E; (NRU)QÇNIs)E; (NGUMAN)QÆSTIs)E; (NDAWNQ L)QÆTERATURAs)E