(NoRGAN)QÆZACÆQ PEDAGOGÆ^NOÇ PRAKTIKI Z WIHOWNOÇ ROBOTI U PO^ATKOWÆJ [KOLÆ(B. :s)E (NNAUKOWE WIDANNQ (B/s - (NmATW)QÆÃNKO(B, (No(B. (Nw(B.,s)E; (NkAN)QÆ[EWSXKA(B, (Nl(B. (Nw(B.,s)E; (N{PAK(B, (Nw(B. )Qæ.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NsTILOS(B,s, 2003)
(Nu POS)QÆBNIKU WISWÆTLENO METU(B, (NZAWDANNQ TA ZMÆST PEDAGOGÆ^NOÇ PRAKTIKI STUDENTÆW ZA SPECÆALXNÆST@ (B"(NpEDAGOGÆKA Æ METODIKA PO^ATKOWOGO NAW^ANNQ(B". (NnAWEDENO DÆAGNOSTI^NÆ ZAWDANNQ(B, (NANKETI(B, (NTESTI(B, (NZAWDANNQ DOSLÆDNOGO HARAKTERU(B, (N]O SPRIQ@TX FORMUWANN@ U STUDENTÆW NEOBHÆDNIH PROFESÆJNIH UMÆNX TA NAWI^OK(B, (NUSEBÆ^NOMU ROZWITKOWÆ TWOR^IH ZDÆBNOSTEJ MAJBUTNÆH PEDAGOGÆW(B. (NpOSÆBNIK STANE W PRIGODÆ WIKLADA^AM Æ STUDENTAM PEDAGOGÆ^NIH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B; (NNIM MOVUTX SKORISTATISQ SLUHA^Æ KURSÆW PÆDWI]ENNQ KWALÆFÆKACÆÇ W^ITELÆW(B, (NNAUKOWO(B-(NPEDAGOGÆ^NÆ PRACÆWNIKI SISTEMI NARODNOÇ OSWÆTI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E; (NWIHOWNIJ PROCESs; (NPEDAGOG)QÆ^NA PRAKTIKAs)E; (NWIHOWNA ROBOTAs; )QÆ(NNDIWÆDUALXNA ROBOTA Z DÆTXMIs)E