(Nq U SW)QÆTÆ(B. 4 (NKLAS (B:s)E (NROBO^IJ ZO[IT (B: (NDO P)QÆDRU^NIKA o(B. (Nw(B. (NtALIGÆNOÇ(B, (Ng(B. (Nv(B. æ(NWANOWOÇ (B"(Nq U SWÆTÆ(B. 4 (NKLAS(B" /s)E - (NhITRA(B, (NzOQ mIHAJL)QÆWNA(B,s)E; (NgLUHENXKA(B, (Nl@DMILA mIKOLA)QÇWNAs)E; (NvURAWELX(B, )Qæ. (No(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NwESNA(B,s, 2015)
(NpROPONOWANIJ U ZO[IT)QÆ MATERÆAL DÆBRANO Z URAHUWANNQM WÆKOWIH OSOBLIWOSTEJ U^NÆW PO^ATKOWIH KLASÆW (B: (NCÆKAWÆ ZAWDANNQ DLQ ÆNDIWÆDUALXNOÇ TA GRUPOWOÇ ROBOTI(B, (NPROBLEMNÆ SITUACÆÇ(B, (NPOW(B'(NQZANÆ ÆZ VITTÃWIM DOSWÆDOM MOLOD[IH [KOLQRÆW(B, (NZAWDANNQ TWOR^OGO HARAKTERU(B. (NzO[IT DOPOMOVE PÆZNAWATI PRIRODNE J SOCÆALXNE OTO^ENNQ(B, (NSAMOSTÆJNO PRAC@WATI Z ÆNFORMACÆÃ@(B, (NROZWIWATI TWOR^Æ ZDÆBNOSTÆ J KOMUNÆKATIWNÆ NAWI^KI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRIRODNI^)QÆ NAUKIs)E -- (Nq U SW)QÆTÆs)E -- 4 (NKLASs