(NpOSOBIE PO DOMA[NEMU ^TENI@ K PRAKTI^ESKOMU KURSU ANGLIJSKOGO QZYKA (B/s - (NsELQNINA(B, (Nl(B. (Ni(B.s; (NsAWWATEEWA(B, (Na(B. (Nw(B.s; (NpOPOWA(B, (Nw(B. (Nw(B.s; (NwAULINA(B, (N`(B. (Ne(B.s ((NmOSKWA (B:s (Nwlados(B-(Npress(B,s, 2001)
(NkNIGA M)QÆSTITX URIWKI Z ANGLÆJSXKOÇ HUDOVNXOÇ LÆTERATURI TA SISTEMU WPRAW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E -- (NpRAKTI^NIJ KURSs; (NANGL)QÆJSXKA MOWAs)E; (NDOMA[N)QÃ ^ITANNQs)E; (NHUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E