(NpEDAGOG)QÆ^NA Æ PSIHOLOGÆ^NA NAUKI W uKRAÇNÆ (B:s)E (NZB(B. (NNAUK(B. (NPR(B. (NDO (B15-(NR)QÆ^^Q apn uKRAÇNI U (B5 (NTOMAH (B/s)E (Nt(B. 3,s (NpSIHOLOG)QÆQ(B, (NWÆKOWA FÆZÆOLOGÆQ TA DEFEKTOLOGÆQ (B/ (NaKAD(B. (NPED(B. (NNAUK uKRAÇNIs)E - (NkREMENX(B, (Nw(B.(Ng(B.,s; (NmADZ)QÆGON(B, (Nw(B.(Nm(B.,s)E; (NsAW^ENKO(B, (No(B.(Nq(B.,s; (NlQ[ENKO(B, (No(B.)Qæ.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpEDAGOG)QÆ^NA DUMKA(B,s)E, 2007)
(Nu KNIZ)QÆ WMÆ]ENO PRACÆ ^LENÆW aKADEMÆÇ TA NAUKOWCÆW wÆDDÆLENNQ PSIHOLOGÆÇ(B, (NWÆKOWOÇ FÆZÆOLOGÆÇ TA DEFEKTOLOGÆÇ Z AKTUALXNIH PSIHOLOGÆ^NIH(B, (NSOCÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NIH Æ DEFEKTOLOGÆ^NIH PROBLEM OSOBISTOSTÆ W SU^ASNOMU SUSPÆLXSTWÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E; (NpSIHOLOG)QÆQs)E; (Ndefektolog)Qæqs)E; (Nf)Qæzæologæqs)E