(NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ DO NAPISANNQ Æ OFORMLENNQ MAGÆSTERSXKOÇ ROBOTI (B/s)E - (NbOBRICXKA(B, (Nw(B. )Qæ.,s)E; (NwOLINECX(B, (Nk(B. )Qæ.,s)E; (NkUDIK)QÆNA(B, (Nn(B. (Nw(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKA(B,s)E, 2010)
(Nu METODI^NIH REKOMENDAC)QÆQH WIKLADENO ZAGALXNU LOGÆKU WIKONANNQ MAGÆSTERSXKOÇ ROBOTI(B, (N]O PEREDBA^AÃ REALÆZACÆ@ WSÆH ETAPÆW DOSLÆDVENNQ(B: (NWÆD WIBORU TEMI DO JOGO PRIL@DNOGO ZAHISTU(B. (NdLQ MAGÆSTRANTÆW USÆH SPECÆALXNOSTEJ(B, (NNAUKOWCÆW TA WIKLADA^ÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E; (NSTRUKTURA MAG)QÆSTERSXKOÇ ROBOTIs)E; (NPRAWILA OFORMLENNQs