(NzARUB)QÆVNA DRAMA DRUGOÇ POLOWINI hæh (B- (NPO^ATKU hh STORÆ^^Q (B:s)E (NPOS)QÆBNIK DLQ (B10 (NKLASU ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (N{AHOWA(B, (Nk(B. (No(B.,s; (N{AHOWA(B, (Nk(B. (No(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NnAW^ALXNA KNIGA(B,s, 2003)
(NpOS)QÆBNIK ZNAJOMITX Z TWORAMI gENRÆKA æBSENA(B, (NdVORDVA bERNARDA {OU(B, (NaNTONA ~EHOWA(B, (NmORÆSA mETERLÆNKA(B, (NWIW^ENNQ QKIH U [KOLÆ PEREDBA^ENO ^INNIMI PROGRAMAMI(B. (NaNALÆZ WIZNA^NIH TWORÆW CIH DRAMATURGÆW(B, (NTAKIH QK (B"(NlQLXKOWIJ DÆM(B", "(NpÆGMALEON(B", "(NwI[NEWIJ SAD(B", "(NsINÆJ PTAH(B", (NPOÃDNUÃTXSQ U WSTUPNIH STATTQH Z GRUNTOWNIM OGLQDOM ÇH VITTQ Æ TWOR^OSTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NdRAMAs