(NdIDAKTI^NIJ MATER)QÆAL Z ROZWITKU MOWI W (B4 (NKLASÆ ^OTIRIRÆ^NOÇ PO^ATKOWOÇ [KOLI (B:s)E (NPOS)QÆBNIK DLQ W^ITELQ (B/s)E - (NwOSKRESENSXKA(B, (Nn(B. (No(B.,s; (NsWA[ENKO(B, (Na(B. (No(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (NrADQNSXKA [KOLA(B,s, 1990)
(NpOS)QÆBNIK MÆSTITX NABÆR WPRAW Z ROZWITKU MOWI Z USÆH ROZDÆLÆW NAW^ALXNOÇ PROGRAMI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpO^ATKOWA OSW)QÆTAs)E -- (NrOZWITOK MOWIs; (NDEFORMOWAN)QÆ TEKSTIs)E; (NTEKST(B-(NROZPOW)QÆDXs)E; (NTEKST(B-(NOPISs; (NPEREKAZs; (NTW)QÆRs)E