(NsTATEWA SOC)QÆALÆZACÆQ DÆTEJ Æ PÆDLÆTKÆW(B: (NZAKONOMÆRNOSTÆ TA ÀENDERNÆ OSOBLIWOSTÆ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NkRAWECX(B, (NwOLODIMIR pETROWI^(B,s ((NtERNOP)QÆLX (B:s)E (Ntnpu(B,s, 2008)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ PROANALÆZOWANO PEREDUMOWI(B, (NREALXNIJ STAN(B, (NPEDAGOGÆ^NIJ ZMÆST(B, (NSTRUKTURU J MEHANÆZMI STATEWOÇ SOCÆALÆZACÆÇ DÆTEJ TA [KÆLXNOÇ MOLODÆ(B, (NZ(B'(NQSOWANO ÀENDERNÆ OSOBLIWOSTÆ CXOGO PROCESU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qà(NENDERNÆ DOSLÆDVENNQs)E -- (NsOC)QÆALÆZACÆQ OSOBISTOSTÆs)E -- (NpEDAGOG)QÆKA SOCÆALXNOGO ROZWITKUs)E; (NPSIHOSEKSUALXNIJ ROZWITOKs; (NSTATEWA SOC)QÆALÆZACÆQs)E; (NM)QÆVSTATEWE SPÆLKUWANNQs)E; (NSTATEWE WIHOWANNQs; (NOSOBIST)QÆSTXs)E; )QÀ(NENDERNÆ OSOBLIWOSTÆs)E; )QÀ(NENDERs)E; (NGENDERs; gender; (NB)QÆBLÆOTEKA Z PITANX ÀENDERNOÇ RÆWNOSTÆs)E