(NmETODIKA WIKLADANNQ [K)QÆLXNOGO KURSU (B"(NoSNOWI PRAWOZNAWSTWA(B" :s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NaNDRUSI[IN(B, (Nb(B. )Qæ.,s)E; (NgUZ(B, (NaNATOL)QÆJ mIHAJLOWI^s)E; (NaKULENKO(B, (Nw(B. )Qæ.,s)E; (NbULDA(B, (Na(B. (Na(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NzNANNQ(B,s, 2008)
(Nu P)QÆDRU^NIKU ROZGLQNUTO PITANNQ ORGANÆZACÆÇ NAW^ALXNOGO PROCESU Z PRAWOZNAWSTWA W SU^ASNÆJ ZAGALXNOOSWÆTNÆJ [KOLÆ(B. (NaWTORI WISWÆTL@@TX FORMI ORGANÆZACÆÇ NAW^ANNQ(B, (NMETODI TA ETAPI NAW^ANNQ U^NÆW PRAWOZNAWSTWA(B.s)E
(Nb)QÆLÆOGR(B.: (NS(B. 284-294s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NmETODIKA WIKLADANNQs -- (NpRAWOZNAWSTWOs; (NMETODI NAW^ANNQs; (NETAPI NAW^ANNQs; (NNAO^N)QÆSTXs)E; (NTEHN)QÆ^NÆ ZASOBIs)E; (NM)QÆVPREDMETNÆ ZW(B'(NQZKIs)E; (NPRAWOWE WIHOWANNQs