(NdAWNQ UKRA)QÇNSXKA LÆTERATURA (B(X -XVIII). (NpRAKTIKUM (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NdEM^ENKO(B, (NsW)QÆTLANA aNATOLÆÇWNA(B,s)E; (NsAFONOW(B, (N`R)QÆJ mIKOLAJOWI^s)E; (NpELE[ENKO(B, (N`(B. (Nw(B.,s; (NgULQK(B, (Na(B. (Nb(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NzNANNQ(B,s, 2013)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU U HRONOLOGÆ^NÆJ POSLÆDOWNOSTÆ WISWÆTLENO NAJWAVLIWÆ[Æ NAPRQMI ROZWITKU LÆTERATURNOGO PROCESU W uKRAÇNÆ WÆD DAWNINI DO KÆNCQ h(BVæææ (NSTOLÆTTQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nl)QÆTERATUROZNAWSTWOs)E -- )Qæ(NSTORÆQ LÆTERATURIs)E -- (NdAWNQ L)QÆTERATURAs)E