(NtEOR)QÆQ DERVAWI Æ PRAWA (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NwED)QÃRNÆKOW(B, (N`RÆJ aNATOLÆJOWI^(B,s)E; (NpAP)QÆRNA(B, (NaLLA wÆTALÆÇWNAs)E; (NoN)QÆ]ENKO(B, (Nn(B. (Nm(B.,s)E; (NtIHOMIROW(B, (No(B. (Nd(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NzNANNQ(B,s, 2008)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZKRIWA@TXSQ NAJWAVLIWÆ[Æ ZAGALXNOTEORETI^NÆ POLOVENNQ PRO DERVAWU Æ PRAWO(B. (Nu PER[ÆJ ^ASTINÆ DAÃTXSQ ^ÆTKE WIZNA^ENNQ NAJWAVLIWÆ[IH PONQTX(B, (NTERMÆNÆW(B, (NNAWODQTXSQ KLASIFÆKACÆÇ DERVAWNO(B-(NPRAWOWIH QWI](B, Ç(NH OZNAK TA ELEMENTÆW(B. (Nu DRUGÆJ ^ASTINÆ NAW^ALXNIJ MATERÆAL PODANO U FORMÆ STRUKTURNO(B-(NLOGÆ^NIH SHEM(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRAWOZNAWSTWOs -- (NtEOR)QÆQ DERVAWI Æ PRAWAs)E; (NTEOR)QÆQ DERVAWIs)E; (NTEOR)QÆQ PRAWAs)E; (NPONQTTQs; (NWIZNA^ENNQs; (NSTRUKTURNO(B-(NLOG)QÆ^NÆ SHEMIs)E