(NeKONOM)QÆ^NA TEORÆQ(B. (NnACÆONALXNA EKONOMÆKA (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NtARASEWI^(B, (Nw(B. (Nm(B.,s; (NaMO[A(B, (No(B. )Qæ.,s)E; (N~UHNO(B, (Na(B. (Na(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NzNANNQ(B,s, 2012)
(Nu P)QÆDRU^NIKU ROZGLQNUTO ETAPI EWOL@CÆÇ NACÆONALXNOÇ EKONOMÆKI(B, ÇÇ (NSU^ASNIJ ZMÆST Æ OSNOWNÆ STRUKTURNÆ HARAKTERISTIKI(B, (NZAKONOMÆRNOSTÆ FUNKCÆONUWANNQ TA ROZWITKU OKREMIH SKLADOWIH NACÆONALXNOÇ EKONOMÆKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NeKONOM)QÆKAs)E -- (NeKONOM)QÆ^NA TEORÆQs)E -- (NnAC)QÆONALXNA EKONOMÆKAs)E; (NNAC)QÆONALXNA EKONOMÆKAs)E; (NEKONOM)QÆ^NIJ POTENCÆALs)E; (NM)QÆKRORÆWENXs)E; (NMEZOR)QÆWENXs)E; (NSUSP)QÆLXNE WÆDTWORENNQs)E; (NMAKROEKONOM)QÆ^NA RÆWNOWAGAs)E; (NREGUL@WANNQ NAC)QÆONALXNOÇ EKONOMÆKIs)E; (NEKOLOG)QÆ^NÆ ÆMPERATIWIs)E; (NSOC)QÆALXNÆ PRÆORITETIs)E; )QÆ(NNWESTICÆJNO(B-Æ(NNNOWACÆJNA POLÆTIKAs)E