(NrEWOL@C)QÆQ W NAW^ANNÆ (B:s)E (NPEREKLALA Z ANGL)QÆJSXKOÇ mIROSLAWA tOWKALO (B/s)E - (NdRAJDEN(B, )Qà(NORDON(B,s)E; (NwOS(B, (NdVANNETTs ((NlXW)QÆW (B:s)E (Nl)QÆTOPIS(B,s)E, 2011)
(NkNIVKA PROPONU)QÃ ^ITA^AM NAW^ALXNU PROGRAMU WPRODOWV USXOGO VITTQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NnAW^ANNQs; (NOSOBIST)QÆSTXs)E; (NMODEL)QÆ KERUWANNQs)E