(NpSIHOLOG)QÆQ TA PEDAGOGÆKA SÆMEJNOGO SPÆLKUWANNQ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NsEMI^ENKO(B, (NwALENTINA aNATOL)QÆÇWNA(B,s)E; (NzASLUVEN@K(B, (NwOLODIMIR sTEPANOWI^s; (Nm)QÆVNARODNIJ FOND (B"(NwÆDRODVENNQ(B"s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NwESELKA(B,s, 1998)
(Nw POS)QÆBNIKU JDETXSQ PRO TE(B, (NQK ZBUDUWATI ZDOROWÆ RODINNÆ STOSUNKI(B, (N]O ZAWAVAÃ L@DQM ZROZUMÆTI ODNE ODNOGO(B, (N^OMU WINIKAÃ WÆD^UVENNQ MÆV DOROSLIMI(B, (NBATXKAMI Æ DÆTXMI(B, (NQK DOPOMOGTI L@DQM U WIRÆ[ENNÆ CÆH TA ÆN[IH PROBLEM (B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQ SÆM(B'Ç (NTA POBUTUs)E; (NRODINAs; (NS)QÆMEJNÆ ROLÆs)E; (NS)QÆMEJNE SPÆLKUWANNQs)E; (NWZA)QÃMOROZUMÆNNQs)E; (NDEFEKTI SP)QÆLKUWANNQs)E; (NKONFL)QÆKTIs)E; (NPEDAGOG)QÆ^NA MAJSTERNÆSTX BATXKÆWs)E