(NoSOBLIWA DITINA(B: (NW)QÆD NARODVENNQ DO (B6 (NROKÆW (B:s)E (NNAUKOWO(B-(NPOPULQRNA L)QÆTERATURA (B/s)E - (NsAK(B, (Nt(B. (Nw(B.,s; (NoBUH)QÆWSXKA(B, (Na(B. (Ng(B.,s)E; (NmAR^UK(B, (Nt(B. (Nf(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (Nl)QÆTERA ltd(B,s)E, 2008)
(Nu C)QÆJ KNIZÆ MI ROZKAVEMO BATXKAM(B: (NPRO PSIHÆ^NIJ ROZWITOK DITINI WÆD NARODVENNQ DO (B6 (NROKÆW(B, (N^OMU Æ QK MOVE PORU[UWATISQ(B; (NPRO ROZWITOK TA OSOBLIWOSTÆ WIHOWANNQ DITINI ÆZ ZATRIMKO@ PSIHÆ^NOGO ROZWITKU(B, (NZ PORU[ENNQM POWEDÆNKI (B((NROZGALXMOWANO@ QBO ZAGALXMOWANO@(B); (NZ WRODVENO@ NERWOWÆST@(B; (NPRO TE(B, (NQK KORIGUWATI ROZWITOK PSIHÆ^NOÇ SFERI DITINI Z OSOBLIWOSTQMI PSIHÆ^NOGO ROZWITKU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NdITQ^A PSIHOLOG)QÆQs)E; (NOSNOWN)QÆ ETAPI PSIHÆ^NOGO ROZWITKU DITINIs)E; (NOSOBLIWA DITINAs; (NKOREKC)QÆJNÆ Æ ROZWIWALXNÆ ÆGRI TA WPRAWIs)E; (NGOTU)QÃMOSQ DO [KOLIs)E; (ND)QÆAGNOSTIKA PSIHÆ^NIH PORU[ENXs)E