(NkONCEPC)QÆQ GEOGRAFÆ^NOÇ OSWÆTI W OSNOWNÆJ [KOLÆ (B/s)E - (NtOPUZOW(B, (No(B. (Nm(B.,s; (NnADTOKA(B, (No(B. (Nf(B.,s; (Nw)QÆ[NÆKÆNA(B, (Nl(B. (Np(B.,s)E; (NdOBROSKOK(B, (Na(B. (Ns(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT PEDAGOGÆKIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpEDAGOG)QÆ^NA DUMKA(B,s)E, 2014)
)Qæ(NNSTITUT PEDAGOGÆKI napn uKRAÇNI PROPONUÃ DLQ [IROKOGO OBGOWORENNQ PROEKT kONCEPCÆÇ GEORAFÆ^NOÇ OSWÆTI W OSNOWNÆJ [KOLÆ Z METO@ ZALU^ENNQ PEDAGOGÆ^NOÇ GROMADSXKOSTÆ DO PROCESÆW PERSPEKTIWNOGO FORMUWANNQ OSNOWNIH OSWÆTNÆH DOKUMENTÆW U GALUZÆ CIWÆLXNOÇ GEOGRAFÆÇ(B.s)E
)Qæ(NM(B. (NPOKAV^(B.: (NS(B. 29s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NgEOGRAF)QÆQs)E -- (NnAW^ANNQs -- (NzAGALXNOOSW)QÆTNÆ [KOLIs)E; (NGEOGRAF)QÆ^NA OSWÆTAs)E; (NGEOGRAFI^ESKOE OBRAZOWANIEs; (N[K)QÆLXNA GEOGRAFÆQs)E; (N[KOLXNAQ GEOGRAFIQs; (NGEOGRAF)QÆ^NA KULXTURAs)E; (NGEOGRAFI^ESKAQ KULXTURAs; (NMETODOLOG)QÆQ GEOGRAFÆ^NOÇ OSWÆTIs)E; (NMETODOLOGIQ GEOGRAFI^ESKOGO OBRAZOWANIQs; (NDIDAKTIKA GEOGRAF)QÆ^NOÇ OSWÆTIs)E; (NDIDAKTIKA GEOGRAFI^ESKOGO OBRAZOWANIQs