(NoSW)QÆTA STOLICÆ U (B2009 - 2010 (NNAW^ALXNOMU ROCÆ(B: (NKONFERENCÆÇ(B, (NSEMÆNARI(B, (NMAJSTER(B-(NKLASI DLQ PEDAGOGÆ^NIH PRACÆWNIKÆW M(B. (NkIÃWA DO (B2009 - 2010 (NN(B.(NR(B. /s)E - (NgOLOWNE UPRAWL)QÆNNQ OSWÆTI Æ NAUKI WIKONAW^OGO ORGANU kIÇWSXKOÇ MÆSXKOÇ RADIs)E; (NkI)QÇWSXKIJ MÆSXKIJ PEDAGOGÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKAs)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2009)
(NzB)QÆRNIK KONFERENCÆJs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NoSW)QÆTAs)E; (NOSW)QÆTAs)E; (NKONFERENC)QÆÇs)E