(NpSIHOLOG)QÆQ UPRAWLÆNNQ (B:s)E (NKURS LEKC)QÆJ (B/s)E - (NmELXNIK(B, (Nl@DMILA pAWL)QÆWNA(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nmaup(B,s, 1999)
(Nw POS)QÆBNIKU ROZKRITO SUTNÆSTX Æ ZMÆST OSNOWNIH KATEGORÆJ PSIHOLOGÆ^NOÇ NAUKI(B, (N]O WIKORISTOWU@TXSQ W UPRAWLÆNNÆ(B, (NZ(B'(NQSOWU@TXSQ PSIHOLOGÆ^NÆ HARAKTERISTIKI OSOBISTOSTÆ SU^ASNOGO MENEDVERA TA ÇH WPLIW NA USPÆH UPRAWLÆNSXKOÇ DÆQLXNOSTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQ UPRAWLÆNNQs)E; (NPSIHOLOG)QÆQ UPRAWLÆNNQs)E; (NPSIH)QÆKA L@DINIs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NA NAUKAs)E; (NUPRAWL)QÆNSXKA DÆQLXNÆSTXs)E; (NNAUKOWE SPOSTEREVENNQs; (NMETODI OPITUWANNQs; (NOSOBIST)QÆSTX PRACÆWNIKAs)E; (NAWTORITET KER)QÆWNIKAs)E; (NKOLEKTIWs; (NL)QÆDERSTWOs)E; (NSTATUSs