)Qæ(NSTORÆQ PEDAGOGÆ^NOÇ RITORIKI (B:s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆBNIK DLQ STUD(B. (NWI](B. (NNAW^(B. (NZAKL(B. /s)E - (NbONDARENKO(B, (Ng(B. (Nl(B.,s; (NsAGA^(B, (Ng(B. (Nm(B.,s; (NkASXQNOWA(B, (Ns(B. (Np(B.,s; (NwOLO[INA(B, (Ng(B. (Np(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NpERSONAL(B,s, 2012)
(NpROPONOWANIJ POS)QÆBNIK WISWÆTL@Ã LI[E PER[IJ ROZDÆL DISCIPLÆNI(B-Æ(NSTORÆ@ PEDAGOGÆ^NOÇ RITORIKI(B. (NwÆD WÆDOMIH NAW^ALXNIH WIDANX Z ÆSTORÆÇ RITORIKI CEJ POSÆBNIK WÆDRÆZNQÃTXSQ DIDAKTI^NIM SPRQMUWANNQM Æ BÆLX[O@ UWAGO@ DO ORATORSXKOÇ PRAKTIKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NrITORIKA(B, (NPEDAGOG)QÆ^NAs)E -- )Qæ(NSTORÆQs)E; (NpEDAGOG)QÆ^NA RITORIKAs)E -- )Qæ(NSTORÆQs)E; (NRITORI^NA OSOBIST)QÆSTXs)E; (NNORMATIWNA RITORIKAs; (NW)QÆT^IZNQNA RITORIKAs)E; (NNARODNA RITORIKAs; (NORATORSXKE MISTECTWOs