(NmENEDVMENT )QÆ MARKETING W OSWÆTÆ (B:s)E (NNAW^ALXNO (B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NmOROZ(B, )Qæ. (Nw(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NoSW)QÆTA uKRAÇNI(B,s)E, 2006)
(Nu POS)QÆBNIKU WIKLADENIJ ZMÆST MODULXNOÇ ROBO^OÇ PROGRAMI NORMATIWNOGO NAW^ALXNOGO KURSU Z MENEDVMENTU Æ MARKETINGU OSWÆTI(B, (NKURS LEKCÆJ(B, (NTESTOWÆ ZAWDANNQ(B, (NPERELÆK PITANX DO DERVAWNOÇ ATESTACÆÇ SPECÆALÆSTÆW(B, (NKRITERÆÇ OCÆN@WANNQ ZNANX STUDENTÆW W UMAWAH KREDITNO(B-(NMODULXNOÇ SISTEMI NAW^ANNQs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmENEDVMENTs -- (NmARKETINGs; (NUPRAWL)QÆNNQs)E; (NMENEDVMENT OSW)QÆTIs)E; (NDERVAWNE UPRAWL)QÆNNQs)E; (NKER)QÆWNICTWOs)E