(NsLOWNIK OSNOWNIH TERM)QÆNÆW TA PONQTX RITORIKI (B:s)E (NSLOWNIK (B/s - (NsAGA^(B, (Ng(B. (Nm(B.,s; (NpALAMAR(B, (Nl(B. (Nm(B.,s; (Nm)QÆVREGÆONALXNA AKADEMÆQ UPRAWLÆNNQ PERSONALOMs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nmaup(B,s, 2006)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU PODANO PRODUKTIWNÆ TERMÆNI KURSU (B"(NrITORIKA(B", (NQKIJ ^ITAÃTXSQ NA ZASADAH HRISTIQNSXKOÇ ETIKI(B, (NUTO^NENO WIZNA^ENNQ BAZOWIH TERMÆNÆW TA PONQTX RITORIKI(B. (NdLQ STUDENTÆW(B, (NASPÆRANTÆW(B, (NWIKLADA^ÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NA TAKOV DLQ [IROKOGO KOLA ^ITA^ÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nl)QÆTERATUROZNAWSTWOs)E -- (NrITORIKAs; (NSLOWNIKs; (NTERM)QÆNIs)E; (NPONQTTQs