(NrOZW(B'(NQZUWANNQ R)QÆWNQNX Æ NERÆWNOSTEJ Z PARAMETRAMI (B:s)E (NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK DLQ W^ITELÆW MATEMATIKI (B/s)E - (N}OGOL)QÃWA(B, (Nl@DMILA oLEKSANDRÆWNA(B,s)E; (NwOLINSXKIJ )QÆNSTITUT PÆSLQDÆPLOMNOÇ PEDAGOGÆ^NOÇ OSWÆTIs)E ((NlUCXK (B:s (NtWERDINQ(B,s, 2012)
(Nw PROPONOWANOMU METODITN^NOMU POS)QÆBNIKU PREDSTAWLENO REKOMENDACÆÇ (B, (NROZW(B'(NQZKI(B, (NPRIKLADI A[GEBRAÇ^NIH Æ TRANSCENDENTNIH RÆWNQNX TA NERÆWNOSTEJ Z PARAMETRAMI(B, (NSISTEM RÆWNQNX Æ NERÆWNOSTEJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmATEMATIKAs; (NMATEMATIKAs; (NR)QÆWNQNNQs)E; (NNER)QÆWNOSTÆs)E