(NoSW)QÆTA W ÆNNOWACÆJNOMU POSTUPÆ SUSPÆLXSTWA (B/s)E - (Nn)QÆKOLAÃNKO(B, (Ns(B. (Nm(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NzNANNQ(B,s, 2006)
(NpROPONOWANA ROBOTA (B- (NSISTEMNE DOSL)QÆDVENNQ Æ ANALÆZ STANU DÆQLXNOSTÆ ZAKLADÆW OSWÆTI W UMOWAH DINAMÆ^NIH ZMÆN U SUSPÆLXNOMU VITTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NoSW)QÆTAs)E; (N{KOLA PRIMUSUs; (NDO[K)QÆLLQs)E; (N[KOLA TWOR^OST)QÆs)E; )QÆ(NNFORMATIZACÆQ OSWÆTNXOGO PROCESUs)E; (NZOWN)QÆ[NÃ NEZALEVNE OCÆN@WANNQs)E; (NPEDAGOG)QÆ^NA NAUKAs)E; (NP)QÆSLQDIPLOMNA OSWÆTAs)E; (NZDOROW(B'(NQ D)QÆTEJs)E; (NKOREKC)QÆJNA OSWÆTAs)E