(NmETODIKA FORMUWANNQ U MOLOD[IH [KOLQR)QÆW NAUKOWOÇ KARTINI SWÆTU (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NzUBKO(B, (NaNATOL)QÆJ mIKOLAJOWI^(B,s)E; (NkUZXMENKO(B, (NwASILX wASILXOWI^s; (NpRIMAKOWA(B, (Nw)QÆTALÆQ wOLODIMIRÆWNAs)E ((NhERSON (B:s (Nr)Qæpo(B,s)E, 2011)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU OBGRUNTOWANO OSNOWNÆ PÆDHODI DO WIZNA^ENNQ PONQTTQ (B"(NNAUKOWA KARTINA SWÆTU(B", (NPROANALÆZOWANO OSOBLIWOSTÆ DÆQLXNOSTÆ W^ITELQ PO^ATKOWIH KLASÆW U NAPRQMÆ ÇÇ FORMUWANNQ W U^NÆW(B, (NWIZNA^ENO TA PROÆL@STROWANO UMOWI WÆDPOWÆDNOÇ PÆDGOTOWKI PEDAGOGÆW U PÆSLQDIPLOMNÆJ OSWÆTÆ(B.s)E
(NbIBLIOGR(B.: (NS(B. 161-163s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NMOLOD])QÆ [KOLQRÆs)E; (NkARTINA SW)QÆTUs)E; (NKARTINA SW)QÆTUs)E