(NzB)QÆRNIK NORMATIWNO(B-(NPRAWOWIH AKTÆW ]ODO WZAÃMNOGO WIZNANNQ DOKUMENTÆW PRO OSWÆTU(B, (NNAUKOWÆ STUPENÆ TA W^ENÆ ZWANNQ (B/s)E - (NwAKAR^UKA(B, )Qæ. (No(B.,s)E; (N{INKARUK(B, (Nw(B. (Nd(B.,s; (NbOJKO(B, (Nr(B. (Nw(B.,s; (NlEWK)QÆWSXKIJ(B, (Nk(B. (Nm(B.,s)E; (NlOGW)QÆN(B, (Nz(B. æ.,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NzNANNQ(B,s, 2008)
(NpODA@TXSQ TEKSTI M)QÆVDERVAWNIH UGOD TA ZAGALXNOÃWROPEJSXKIH KONWENCÆJ(B, (NUGOD(B, (NPROTOKOLÆW STOSOWNO WZAÃMNOGO WIZNANNQ TA EKWÆWALENTNOSTÆ DOKUMENTÆW PRO OSWÆTU(B, (NNAUKOWÆ STUPENÆ TA W^ENÆ ZWANNQs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuPRAWL)QÆNNQ OSWÆTO@s)E; (NNORMATIWN)QÆ DOKUMENTIs)E; (NOSW)QÆTAs)E; (NW^ENE ZWANNQs; (NATESTAC)QÆQs)E; (NDIPLOMIs