(NpSIHOLOG)QÆ^NÆ ZAKONOMÆRNOSTÆ REALÆZACÆÇ KONSTRUKTIWNIH FUNKCÆJ ETNOKULXTURI W ÆNFORMACÆJNOMU SUSPÆLXSTWÆ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (N~EPA(B, (Nm(B.-(Nl(B. (Na(B.s; (NsAW)QÆNA(B, (Nm(B. æ.s)E; (NsOLOD^UK(B, (Ns(B. )Qã.s)E; (NkOWTUNOWI^(B, (Nt(B. (Nw(B.s; )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KA napn uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpEDAGOG)QÆ^NA DUMKA(B,s)E, 2015)
(Nu KOLEKTIWN)QÆJ MONOGRAFÆÇ DOSLÆDVENO PSIHOLOGÆ^NÆ ZAKONOMÆRNOSTÆ REALÆZACÆÇ KONSTRUKTIWNIH FUNKCÆJ ETNOKULXTURI W ÆNFORMACÆJNOMU SUSPÆLXSTWÆ(B, (NSCENARÆÇ TRANSFORMACÆÇ BAZOWIH ETNOKULXTURNIH TEM UKRAÇNSXKOGO ETNOSU W UMOWAH SISTEMNOÇ SWÆTOWOÇ KRIZI(B, (NROLX WLADNOÇ ELÆTI W REALÆZACÆÇ KONSTRUKTIWNIH FUNKCÆJ ETNOKULXTURI(B, (N^INNIKI WPLIWU KULXTURI ETNOSU NA FORMUWANNQ GENDERNIH UQWLENX OSOBISTOSTÆ(B, (NPSIHOLOGÆ^NÆ OSOBLIWOSTÆ MÆVETNÆ^NOÇ WZAÃMODÆÇ(B, (NZMÆNI ETNÆ^NOÇ SAMOSWÆDOMOSTÆ TA PSIHOLOGÆ^NÆ OSOBLIWOSTÆ TRANSFORMACÆÇ DUHOWNOÇ KULXTURI U WÆRTUALXNOMU ÆNFORMACÆJNOMU PROSTORÆ(B. (NaKTUALXNÆSTX ROBOTI WIZNA^AÃTXSQ TIM(B, (N]O REALXNÆSTX PROCESÆW GLOBALÆZACÆÇ Ã TAKO@(B, (N]O MAÃ WAGOMIJ WPLIW NA DOL@ RÆZNIH NARODÆW(B, Æ (NPITANNQ WPLIWU NACÆONALXNOÇ KULXTURI NA MOVLIWÆ SCENARÆÇ TRANSFORMACÆÇ BAZOWIH (B<(NETNOKULXTURNIH TEM(B> (NUKRAÇNSXKOGO ETNOSU W UMOWAH SWÆTOWOÇ KRIZI WIMAGALO DETALXNOGO WIW^ENNQ(B. (NuRAHUWANNQ ETNÆ^NIH STORÆN VITTQ SUSPÆLXSTWA SPRIQÃ ZASWOÃNN@ ETNOKULXTURNIH CÆNNOSTEJ TA WIHOWANN@ (B<(NNACÆONALXNOÇ TOLERANTNOSTÆ(B> (NU^NÆWSXKOÇ TA STUDENTSXKOÇ MOLODÆ(B, (N]O MAÃ WAGOMU SOCÆALXNU ZNA^IMÆSTX WNASLÆDOK PROPAGUWANNQ GROMADQNSXKIH CÆNNOSTEJ W UMOWAH ÆNFORMACÆJNOGO SUSPÆLXSTWA(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NeTNOPSIHOLOG)QÆQs)E; (NETNOKULXTURAs; )QÆ(NNFORMACÆJNE SUSPÆLXSTWOs)E; (NUKRA)QÇNSXKIJ ETNOSs)E; )QÀ(NENDERNA PSIHOLOGÆQs)E; )QÀ(NENDERNÆ UQWLENNQ OSOBISTOSTÆs)E