(NpSIHOLOGO(B-(NPEDAGOG)QÆ^NÆ OSNOWI PROCESU SAMOTWORENNQ OSOBISTOSTÆ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NsERD@K(B, (Nl(B. (Nz(B.s; (NqBLONSXKA(B, (Nt(B. (Nm(B.s; (NdANIL@K(B, )Qæ. (Nw(B.s)E; (NpENXKOWA(B, (No(B. )Qæ.s)E; (NwOLODARSXKA(B, (Nn(B. (Nd(B.s; (NsERD@K(B, (Nl(B. (Nz(B.,s; )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KA napn uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpEDAGOG)QÆ^NA DUMKA(B,s)E, 2015)
(NaWTORAMI MONOGRAF)QÆÇ ROZKRIWAÃTXSQ PSIHOLOGÆ^NA SUTNÆSTX PROCESU SAMOTWORENNQ OSOBISTOSTÆ TA SAMOWDOSKONALENNQ QK ODNOGO ÆZ JOGO OSNOWNIH MEHANÆZMÆW(B; (NWÆKOWÆ TA ÆNDIWÆDUALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NÆ OSOBLIWOSTÆ SAMOWDOSKONALENNQ OSOBISTOSTÆ(B; (N^INNIKI SAMOTWOR^IH PROCESÆW TA SAMOWDOSKONALENNQ OSOBISTOSTÆ(B, (NZOKREMA SWÆTOGLQDNÆ ORÆÃNTACÆÇ(B, (NMORALXNO(B-(NESTETI^NÆ TA GUMANÆSTI^NÆ ÆDEALI(B, (NROLX SÆMEJNO(B-(NRODINNIH CÆNNÆSNIH ORÆÃNTACÆJ(B, (NETNÆ^NIH TA MÆVOSOBISTÆSNIH WZAÃMIN(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQ OSOBISTOSTÆs)E; (NSAMOTWORENNQ OSOBISTOST)QÆs)E; (NSAMOWDOSKONALENNQ OSOBISTOST)QÆs)E; (NSAMOOC)QÆNKAs)E; (NC)QÆNNÆSNÆ OSNOWIs)E; (NETN)QÆ^NA ÆDENTI^NÆSTXs)E; (NSW)QÆTOGLQDNÆ ORÆÃNTACÆÇs)E; (NSAMOREAL)QÆZACÆQ OSOBISTOSTÆs)E