(NrEAL)QÆZACÆQ ÃWROPEJSXKOGO DOSWÆDU KOMPETENTNÆSNOGO PÆDHODU U WI]ÆJ [KOLÆ uKRAÇNI (B:s)E (NMATER(B. (NMETODOLOG(B. (NSEM)QÆNARU (B/s)E - (NkREMENX(B, (Nw(B.(Ng(B.,s; (NmADZ)QÆGON(B, (Nw(B.(Nm(B.,s)E; (NaKADEM)QÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT PEDAGOGÆKIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpEDAGOG)QÆ^NA DUMKA(B,s)E, 2009)
(Nu ZB)QÆRNIKU WMÆ]ENO PRACÆ Z AKTUALXNIH PROBLEM ZAPROWADVENNQ U WI]ÆJ [KOLÆ uKRAÇNI ÃWROPEJSXKOGO DOSWÆDU KOMPETENTNÆSNOGO PÆDHODU(B. (NwIDANNQ ADRESOWANE NAUKOWIM Æ NAUKOWO(B-(NPEDAGOGÆ^NIM PRACÆWNIKAM(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NwI]A [KOLAs; (Npedagog)Qækas)E; (NWI]A [KOLAs; (NDOSW)QÆDs)E; (NUPRPWL)QÆNNQs)E