(NsOC)QÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NÆ ZAKONOMÆRNOSTÆ STANOWLENNQ EKONOMÆ^NOÇ KULXTURI MOLODÆ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NmOSKALENKO(B, (Nw(B. (Nw(B.s; (NlAWRENKO(B, (No(B. (Nw(B.s; (NdEMBICXKA(B, (Nn(B. (Nm(B.s; (NzUB)QÆA[WÆLÆ(B, æ. (Nk(B.s)E; (NmOSKALENKO(B, (Nw(B. (Nw(B.,s; )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KA napn uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpEDAGOG)QÆ^NA DUMKA(B,s)E, 2015)
(Nu KOLEKTIWN)QÆJ MONOGRAFÆÇ ROZGLQDA@TXSQ SOCÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NÆ ZAKONOMÆRNOSTÆ STANOWLENNQ EKONOMÆ^NOÇ KULXTURI MOLODÆ U WÆT^IZNQNOMU OSWÆTQNSXKOMU PROSTORÆ(B. (NsPIRA@^ISX NA DOSQGNENNQ WÆT^IZNQNOÇ TA ZARUBÆVNOÇ NAUKI W GALUZÆ PSIHOLOGÆÇ(B, (NFÆLOSOFÆÇ(B, (NKULXTUROLOGÆÇ(B, (NPEDAGOGÆKI(B, (NAWTORI ROZKRIWA@TX OSOBLIWOSTÆ TA DINAMÆKU STANOWLENNQ EKONOMÆ^NOÇ KULXTURI U^NÆWSXKOÇ TA STUDENTSXKOÇ MOLODÆ(B. (NzNA^NU UWAGU PRIDÆLENO WIZNA^ENN@ OSOBLIWOSTEJ SPÆWWÆDNO[ENNQ (S0(NEKONOMÆ^NOSTÆ(S1 (NTA (S0(NMORALXNOSTÆ(S1 (NU SISTEMÆ TAKIH WZAÃMOPOW(B'(NQZANIH TA WZAÃMODÆ@^IH EKONOMÆKO(B-(NPSIHOLOGÆ^NIH FAKTORÆW QK OBÆZNANÆSTX OSOBISTOSTÆ W SOCÆALXNO(B-(NEKONOMÆ^NÆJ SFERÆ(B; (NCÆNNÆSNO(B-(NEMOCÆJNE STAWLENNQ DO SOCÆALXNO(B-(NEKONOMÆ^NOGO PROSTORU (B((NDOWKÆLLQ TA DO L@DEJ(B), (NNASTANOWLENNQ NA AKTIWNÆ FORMI EKONOMÆ^NOÇ DÆQLXNOSTÆ OSOBISTOSTÆ(B. (NpROANALÆZOWANO OSOBLIWOSTÆ TIPÆW EKONOMÆ^NOÇ KULXTURI W ZALEVNOSTÆ WÆD WÆKU [KOLQRÆW(B. (NwIZNA^ENO TIPI MONETARNOÇ KULXTURI STAR[OKLASNIKÆW W ZALEVNOSTÆ WÆD STAWLENNQ DO GRO[EJ(B. (NnA OSNOWÆ UZAGALXNENNQ OTRIMANIH REZULXTATÆW DOSLÆDVENNQ POBUDOWANO STRUKTURNO(B-(NFUNKCÆONALXNU MODELX STANOWLENNQ EKONOMÆ^NOÇ KULXTURI MOLODÆ(B, (NQKA MOVE WIKORISTOWUWATISX W PRAKTICÆ EKONOMÆ^NOGO WIHOWANNQ MOLODÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQ OSOBISTOSTÆs)E; (NEKONOM)QÆ^NA KULXTURA MOLODÆs)E; (NSTUDENTSXKA MOLODXs; (NEKONOM)QÆ^NA DÆQLXNÆSTX OSOBISTOSTÆs)E; (NSTAWLENNQ DO GRO[EJs; (NMONETARNA KULXTURAs