(NsISTEMA PATR)QÆOTI^NOGO WIHOWANNQ DÆTEJ TA U^NÆWSXKOÇ MOLODÆ W UMOWAH MODERNÆZACÆJNIH SUSPÆLXNIH ZMÆN (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NbEH(B, )Qæ(NWAN dMITROWI^s)E; (NvURBA(B, (NkATERINA oLEKSANDR)QÆWNAs)E; (NkIRI^OK(B, (Nw)QÆRA aNDRÆÇWNAs)E; (NnAZARENKO(B, (NgALINA aNATOL)QÆÇWNAs)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT PROBLEM WIHOWANNQs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpEDAGOG)QÆ^NA DUMKA(B,s)E, 2011)
(Nu DANOMU POS)QÆBNIKU WISWÆTLENO TENDENCÆÇ(B, (NPÆDHODI TA PRINCIPI(B, (NMETU J ZAWDANNQ PATRÆOTI^NOGO WIHOWANNQ DÆTEJ TA U^NÆWSXKOÇ MOLODÆ W UMOWAH MODERNÆZACÆJNIH SUSPÆLXNIH ZMÆN(B. (NrOZGLQNUTO SUTNÆSTX PATRÆOTIZMU(B, (NJOGO PROQWI(B, (NA TAKOV FORMI Æ METODIKI CÆÃÇ SUSPÆLXNO(B-(NMORALXNOÇ CÆNNOSTÆ U [KOLQRÆW WÆDPOWÆDNO DO ÇHNÆH WÆKOWIH OSOBLIWOSTEJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpATR)QÆOTI^NE WIHOWANNQs)E; (NPATR)QÆOTI^NE WIHOWANNQ DÆTEJs)E; (NPATR)QÆOTI^NE WIHOWANNQ MOLOD[IH [KOLQRÆWs)E; (NPATR)QÆOTI^NE WIHOWANNQ STAR[OKLASNIKÆWs)E; (NW)QÆDPOWÆDALXNÆSTXs)E