(NrOZWITOK NARODNO)QÇ OSWÆTI Æ PEDAGOGÆ^NOÇ DUMKI NA uKRAÇNÆ (B((Nh (B- (NPO^(B. (Nhh ST(B.) :s)E (NNARISI (B/s - (NqRMA^ENKO(B, (Nm(B. (Nd(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NrADQNSXKA [KOLA(B,s, 1991)
(Nu NARISAH WISW)QÆTL@@TXSQ PITANNQ ROZWITKU [KOLI(B, (NPEDAGOGÆ^NOÇ DUMKI NA uKRAÇNÆ WÆD ^ASÆW kIÇWSXKOÇ rUSÆ DO PO^(B.(Nhh ST(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ PEDAGOGÆKIs)E; (N[K)QÆLXNA OSWÆTAs)E; (NPEDAGOG)QÆ^NA DUMKAs)E; (NKI)QÃWO(B-(NBRATSXKA KOLEGÆQs)E; (NPO^ATKOWA OSW)QÆTAs)E; (NSEREDNQ OSW)QÆTAs)E; (NWI]A OSW)QÆTAs)E; (NPEDAGOG)QÆ^NA VURNALÆSTIKAs)E; (NPOL)QÆTIKA CARIZMUs)E