(NzAWDANNQ DLQ DERVAWNO)QÇ PÆDSUMKOWOÇ ATESTACÆÇ Z BÆOLOGÆÇ ZA KURS STAR[OÇ [KOLI(B. /s)E - (NdANILOWA(B, (No(B.(Nw(B.s; (NdANILOW(B, (Ns(B. (Na(B.s; (NbRAJON(B, (No(B. (Nw(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NgENEZA(B,s, 2004)
(NpOS)QÆBNIK MÆSTITX RÆZNOPLANOWÆ ZAWDANNQ (B((NWÆDKRITÆ ZAPITANNQ(B, (NZAPOWNENNQ UZAGALXN@@^IH TABLICX(B), (NQKÆ ROZPODÆLENO NA ^OTIRI SKLADNOSTÆ WÆDPOWÆDNO DO ^OTIRXOH RÆWNÆW NAW^ALXNIH DOSQGNENX U^NÆW(B. (NzAWDANNQ DOPOMOVUTX WIZNA^ITI QKÆSTX ZNANX(B, (NUMÆNX TA NAWI^OK U^NÆW(B. (NmETA STWORENNQ POSÆBNIKA (B- (NZABEZPE^ITI W^ITELÆW TA U^NÆW RÆZNORÆWNEWIMI ZAWDANNQMI DLQ DERVAWNOÇ PÆDSUMKOWOÇ ATESTACÆÇ(B,(NA TAKOV POTO^NOGO Æ TEMATI^NOGO OCÆN@WANNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (Nb)QÆOLOGÆQs)E; (NH)QÆMÆQs)E; (NB)QÆOLOGÆQs)E; (NMETODI GENETI^NIH DOSL)QÆDVENXs)E; (NOSNOWI W^ENNQ PRO B)QÆOSFERUs)E