(NrITORIKA(B. (NuROKI KURSU ZA WIBOROM U (B1-(NMU KLAS)QÆ (B/s)E - (Nb)QÆLIK(B, (NsWÆTLANA wASILÆWNA(B,s)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (NoSNOWA(B,s, 2015)
(NpOS)QÆBNIK MÆSTITX ORÆÃNTOWNE KALENDARNE PLANUWANNQ TA ROZROBKI UROKÆW KURSU ZA WIBOROM (B"(NrITORIKA(B" (NU (B1-(NMU KLASÆ(B, (NMETODI^NÆ REKOMENDACÆÇ ÇH PROWEDENNQs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NrITORIKAs -- (NpO^AKOWA [KOLAs -- 1 (NKLASs; (NKALENDARNE PLANUWANNQs; (NROZROBKI UROK)QÆWs)E