(NeKOLOG)QÆ^NA PSIHOLOGÆQ U WÆDDALENIH NASLÆDKAH EKOTEHNOGENNOÇ KATASTROFI (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NsKREBECX(B, (Nw(B. (No(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NsLOWO(B,s, 2004)
(Nw MONOGRAF)QÆÇ DOSLÆDVU@TXSQ TEORETI^NÆ(B, (NMETODOLOGÆ^NÆ TA PRAKTI^NÆ ASPEKTI EKOLOGÆ^NOÇ PSIHOLOGÆÇ NA PRIKLADÆ ADAPTACÆÇ POTERPÆLOGO WÆD AWARÆÇ NA ~aes NASELENNQ uKRAÇNI U WÆDDALENIH NASLÆDKAH KATASTROFI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NeKOLOG)QÆ^NA PSIHOLOGÆQs)E -- (NpSIHOLOG)QÆQ OSOBISTOSTÆs)E; (NEKOLOG)QÆ^NA PSIHOLOGÆQs)E; (NMETODOLOG)QÆQs)E; (NDOSL)QÆDVENNQs)E; (NEKOLOG)QÆ^NA KATASTROFAs)E; (NEKOLOG)QÆ^NA SWÆDOMÆSTXs)E; (NEKSTREMALXN)QÆ SITUACÆÇs)E; (N~ORNOBILXSXKA KATASTROFAs; (NADAPTAC)QÆQs)E; (NEKOLOG)QÆ^NA OSWÆTAs)E