(NpSIHOLOG)QÆ^NÆ DETERMÆNANTI ROZWITKU ORGANÆZACÆJNOÇ KULXTURI (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NkARAMU[KA(B, (Nl@DMILA mIKOLA)QÇWNAs)E; (NkREDENCER(B, (NoKSANA wALER)QÆÇWNAs)E; (NtERE]ENKO(B, (Nk)QÆRA wOLODIMIRÆWNAs)E; (NbONDAR^UK(B, (NoLENA )QæWANÆWNAs)E; (NwINOSLAWSXKA(B, (NoLENA wASIL)QÆWNAs)E; (NlAGODZ)QÆNSXKA(B, (NwALENTINA æWANÆWNAs)E; (NkARAMU[KA(B, (Nl(B. (Nm(B.,s; )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KA napn uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpEDAGOG)QÆ^NA DUMKA(B,s)E, 2015)
(Nu KOLEKTIWN)QÆJ MONOGRAFÆÇ(B, (NPÆDGOTOWLENÆJ NAUKOWCQMI LABORATORÆÇ ORGANÆZACÆJNOÇ PSIHOLOGÆÇ æNSTITUTU PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KA napn uKRAÇNI(B, (NROZGLQDA@TXSQ PSIHOLOGÆ^NÆ DETERMÆNANTI ROZWITKU ORGANÆZACÆJNOÇ KULXTURI OSWÆTNÆH ORGANÆZACÆJ(B. (Nu MONOGRAFÆÇ ROZKRITO TEORETIKO(B-(NMETODOLOGÆ^NÆ ZASADI DOSLÆDVENNQ PSIHOLOGÆ^NIH DETERMÆNANT ROZWITKU ORGANÆZACÆJNOÇ KULXTURI OSWÆTNÆH ORGANÆZACÆJ(B, (NZMÆST TA STRUKTURA ORGANÆZACÆJNOÇ KULXTURI(B, (NOSNOWNÆ ÇÇ TIPI(B, (NPSIHOLOGÆ^NÆ DETERMÆNANTI ROZWITKU ORGANÆZACÆJNOÇ KULXTURI MEZO(B- (NTA MÆKRORÆWNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQ UPRAWLÆNNQs)E; (NORGAN)QÆZACÆJNA KULXTURA ORGANÆZACÆÇs)E; (NORGAN)QÆZACÆJNA KULXTURAs)E; (NOSW)QÆTNÆ ORGANÆZACÆÇs)E; (NORGAN)QÆZACÆJNA PSIHOLOGÆQs)E; (NZAGALXNOOSW)QÆTNÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E