(NsOC)QÆALÆZACÆQ(B. (NwIHOWNÆ MEHANÆZMI Æ TEHNOLOGÆÇ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ STUD(B. (NWI](B. (NNAW^(B. (NZAKL(B. /s)E - (NlUKA[EWI^(B, (Nm(B. (Np(B.,s; (NrU^KA(B, (Na(B. (No(B.,s; (NsEMA[KO(B, (Na(B. (Nn(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(Nzmn(B,s)E, 1998)
(Nu PROPONOWANOMU POS)QÆBNIKU PODANO ADAPTIWNO ROZWIWA@^U KONCEPCÆ@ SOCÆALÆZACÆÇ(B, (NQKU ROZROBLENO Z METO@ DOSLÆDVENNQ MÆSCQ Æ ROLÆ WIHOWANNQ U ZDÆJSNENNÆ SOCÆALÆZACÆÇ OSOBISTOSTÆ(B. (NpOSÆBNIK PRIZNA^ENIJ DLQ WIKLADA^ÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW OSWÆTI(B, (NW^ITELÆW [KÆL(B, (NWIHOWATELÆW(B, (NPRACÆWNIKÆW DO[KÆLXNIH TA POZA[KÆLXNIH ZAKLADÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E; (NSUTN)QÆSTX SOCÆALÆZACÆÇ L@DINIs)E; (NOSOBIST)QÆSTXs)E; (NGUMAN)QÆTARNÆ NAUKIs)E; (NSISTEMI WIHOWANNQs; (NL@DINA )QÆ SEREDOWI]Es)E