(NsOC)QÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NE ZABEZPE^ENNQ DÆQLXNOSTÆ W ZWI^AJNIH TA EKSTREMALXNIH UMOWAH (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkOROLX^UK(B, (NmIKOLA sTEPANOWI^(B,s; (NkRAJN@K(B, (NwALENTINA mIKOLA)QÇWNAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nn)QÆKA(B-(NcENTR(B,s)E, 2006)
(Nu ROBOT)QÆ ROZGLQDA@TXSQ SU^ASNÆ PROBLEMI(B, (N[LQHI TA ZASOBI KOMPLEKSNOGO SOCÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NOGO ZABEZPE^ENNQ PROFESÆJNOÇ DÆQLXNOSTÆ SPECÆALÆSTÆW RÆZNIH GALUZEJ W ZWI^AJNIH TA EKSTREMALXNIH UMOWAH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpSIHOLOG)QÆQ STANÆWs)E; (NKRIZAs; (NPROFES)QÆJNE STANOWLENNQs)E; (NPROFES)QÆJNA DÆQLXNÆSTXs)E; (NADAPTAC)QÆQs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NIJ SUPROWÆDs)E; (NATESTAC)QÆQ PERSONALUs)E; (NS)QÆMEJNE KONSULXTUWANNQs)E; (NPEREGOWORNIJ PROCESs; (NTREN)QÆNGs)E; (NEKSTREMALXN)QÆ UMOWIs)E; (NPOSTTRAWMATI^NIJ PER)QÆODs)E; (NMETODIKI PSIHOD)QÆAGNOSTIKIs)E; (NSTRESs; (NTREN)QÆNGI SAMOREGULQCÆÇs)E