(NpEDAGOG)QÆ^NA OSWÆTA(B: (NTEORÆQ Æ PRAKTIKA(B. (NpEDAGOGÆKA(B. (NpSIHOLOGÆQ(B. :s)E (NZB)QÆRNIK NAUKOWIH PRACX(B.s)E n - (NoGNEW(B'(N@K(B, (Nw)QÆKTOR oLEKSANDROWI^(B,s)E; (NbEH(B, )Qæ. (Nd(B.,s)E; (NhORUVA(B, (Nl@DMILA lEON)QÆDÆWNA(B,s)E; (NkONONKO(B, (No(B. (Nl(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NuN)QÆWERSITET(B,s)E, 2008)
(Nu ZB)QÆRNIKU NAUKOWIH PRACX ROZGLQDA@TXSQ AKTUALXNÆ PROBLEMI SU^ASNOÇ PEDAGOGÆ^NOÇ Æ PSIHOLOGÆ^NOÇ NAUKI W ÆSTORI^NOMU(B,(NMETODOLOGÆ^NOMU ASPEKTAH(B, (NPÆDBIWA@TXSQ PÆDSUMKI EKSPERIMENTALXNIH PEDAGOGÆ^NIH TA PSIHOLOGÆ^NIH DOSLÆDVENX(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpSIHOLOG)QÆQs)E; (NZDOROW(B'(NQZBEREVUWALXNA D)QÆQLXNÆSTXs)E; (NZDOROWIJ SPOS)QÆB VITTQs)E; (NF)QÆZI^NA KULXTURAs)E; (NSOC)QÆALXNIJ PEDAGOGs)E; (NFUNKC)QÆONALXNA DÆAGNOSTIKAs)E