(NoSNOWI ZDOROW(B'(NQ (B:s (NzO[IT (B- (NPOS)QÆBNIK (B4 (NKLAS (B/s)E - (NwA]ENKO(B, (No(B. (Nm(B.,s; (NrOMANENKO(B, (Nl(B. (Nw(B.s; (NsWIRIDENKO(B, (No(B. (Ns(B.s; (NdVURA(B, (No(B. (Np(B.,s ((NhARK)QÆW (B:s)E (NwESTA(B,s, 2005)
(NgOLOWNA META POS)QÆBNIKA (B- (NPOZNAJOMITI MOLOD[IH [KOLQRÆW Z PRAWILAMI POWEDÆNKI U RÆZNOMANÆTNIH SITUACÆQH WDOMA(B, (NU [KOLÆ(B, (NNA WULICÆ TA NA WÆDPO^INKU(B, (NSPRIQTI FORMUWANN@ ZDOROWOGO SPOSOBU VITTQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NoSNOWI ZDOROW(B'(NQs